Info

Bak Scenen

Trond Harald Hansen snakker med personligheter fra norsk showbizbransje. Her møter du folkekjære personligheter i en hyggelig samtale, god stemning og historiene du kanskje ikke har hørt før.
RSS Feed
2020
March
February
January


2018
October
July
June
March
February


2017
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2016
Dec 21, 2016

Per Christian Ellfsen har en lang og rikholdig karriere i norsk underholdningsbransje. Han har spilt alt fra Per Gynt til Elling, som kanskje er den rollen han er mest kjent for. Denne podcasten lar deg bli kjent med Per Christian og livet bak scenen.

Dec 14, 2016

Per Øystein Sørensen fra Nesodden har arbeidet i over 30 år i norsk platebransje, fra starten som studiomusiker, korist i MGP, vokalist i "Fra Lippo Lippi" og mer til kan du høre om i denne podcasten hvor Trond Harald og Per Øystein snakker sammen.

Dec 6, 2016

Picazzo kom som ett friskt pust i dansebandsjangeren på 90-tallet, for sin første plate "Blanke Ark" fikk de spellemannsprisen i 1998. Med sitt eget sound og reale tekster så har de klart å fange den yngre generasjon såvel som den eldre.
I denne episoden blir du bedre kjent med vokalist og frontfigur Tommy Michaelsen.

Nov 30, 2016

Vokalist, komponist og multi-instrumentalist Christian Ingebrigtsen fikk sitt gjennombrudd med gruppa A1. Men hvordan begynte det hele?
Svaret får du når Trond Harald Hansen blir med Christian Ingebrigtsen "Bak Scenen"

Nov 23, 2016

Skuespiller og musiker Håvard Bakke har en imponerende CV.
Bakke slo igjennom med rollen «Pelle» i filmene om Pelle og Proffen av Ingvar Ambjørnsen. Siden har han dubbet og hatt regi på utallige tegnefilmer, mange kjenner han som «Scott Wallace» i Hotel Cæsar og som vokalist i bandet Cover Me. Bli med Bak Scenen og bli bedre kjent med Håvard. 

Nov 1, 2016

Folkekjære Hellbillies fra Ål i Hallingdal har gledet nordmenn med sin musikk i over 25 år. I denne podcasten er brødrene Aslag (vokal) og Lars-Håvard Haugen (gitar) gjester, de forteller om veien fra starten til i dag. Velbekomme!

Oct 26, 2016

William Kristoffersen. bassist og låtskriver i dansebandet Ole Ivars har skrevet noen av landets mest folkekjære låter, og underholdt i mange tiår.
I denne episoden forteller han om sitt første møte med musikk og om hvordan Ole Ivars utviklet seg til å bli Norges mest populære danseband. Velbekomme!

Oct 18, 2016

Trine Rein er av vår tids største norske sangere, født i Chicago og kom til Norge med "Amerika-båten". I denne podcasten får du høre om hvordan det hele begynte, hvor nervøs hun var dagen før hennes debutalbum skulle slippes og at Natalie Imbruglia aldri stjal en låt fra henne. Velbekomme!

Oct 12, 2016

Norges største humorikon Tore Ryen bare snakker med Trond Harald Hansen.
Hvordan lærer man det norske folk å se på tv? Hva har "Mot i brøstet" og "Hotel Cæsar" med hverandre å gjøre? Hvordan går det når intervjuer velter en kopp kaffe i fanget midt under intervjuet?

Alt dette og historiene du kanskje aldri har hørt før, finner du i denne podcasten. Velbekomme!

1