Info

Bak Scenen

Trond Harald Hansen snakker med personligheter fra norsk showbizbransje. Her møter du folkekjære personligheter i en hyggelig samtale, god stemning og historiene du kanskje ikke har hørt før.
RSS Feed
2020
March
February
January


2018
October
July
June
March
February


2017
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2017
Nov 16, 2017

Denne uken er plateprodusent Arve Sigvaldsen min gjest. Han har vært i Norsk musikkbransje siden 1960-tallet, å skapte platesuksesser som "På Treff Med" og fant artister som Inger Lise Rypdal og Stein Ingebrigtsen. Her får du ett innblikk i noen av våre største platesuksesser og innblikk i produksjonen.

Nov 9, 2017

Tom Sterri er en av Norges største innenfor revymiljøet i Norge og en mann med en solid historie innen norsk showbiz. Bli med bak scenen og bli bedre kjent med Tom.

Nov 1, 2017

En hobby kan føre til ett levebrød, for eksempel radio. For mange radiopersonligheter betyr radio mye, i denne episoden snakker jeg med Joakim som tok navnet Radiomann.

Oct 22, 2017

Hans Morten Hansen er en av Norges fremste komikere med flere helaftens forestillinger, komipriser og verdensrekord i stand-up på sin CV. I denne episoden snakker han med Trond Harald Hansen om sin karriere og hvordan stand-up miljøet har utviklet seg.

Sep 15, 2017

Else Kåss Furuseth er første gjest ut i høstens første episode av Bak Scenen.

Jul 19, 2017

Niklas Baarli programleder for "Verdens rikeste land" på NRK P3 forteller om sin vei opp og frem i radiobransjen i denne ukens Bak Scenen.

Jun 29, 2017

Endre Lundgren er en kjent stemme på norsk radio. Han begynte sin karriere på slutten av 80-tallet på Radio Nero som holdt til på Romerike.
Siden den gang har han b.la jobbet i Radio 1-systemet å driver i dag som nyhetsanker og redaktør for bransjenettstedet RadioAssistant.com

I denne episoden får du høre mer om hvordan man drev lokalradio i gamledager og hvordan er det å jobbe i radio egentlig? 

Jun 14, 2017

Sanger, gitarist, komponist og skuespiller Benny Borg gjester Bak Scenen denne uken. Her forteller han om sin karriere som musiker, samarbeidet med Dizze Tunes og ikke minst hvordan Balladen om Morgan Kane ble til!

May 30, 2017

En av våre fremste visesangere Finn Kalvik fylte nylig 70 år. Denne uken er han gjest i Bak Scenen å forteller sin historie om hvordan hans plater og artistkarriere har vært.

May 3, 2017

Karl Sundby ble landskjent som Åge Nygård i "Hotel Cæsar" på 90-tallet.
I denne episoden blir du bedre kjent med Karl sine andre roller og prosjekter igjennom karrieren. 

Apr 28, 2017

Skuespiller, danser, instruktør, koreograf og tekstforfatter Dag Vågsås gjester Bak Scenen denne uken.

Apr 18, 2017

Anne Marie Ottersen er av våre aller største skuespillere med utallige roller i film, TV og på scenen. I denne episoden snakker vi om hennes karriere. 

Apr 11, 2017

I denne episoden snakker jeg med Arne Garvang om hans tid i Tramteateret som var aktive mellom 1976 og 1986. Tramteateret stod bak bl.a 10 LP-plater og 4 TV-serier gjennom tiden de var aktive.

Apr 4, 2017

Hilde Lyrån kjent som Trine i Mot i Brøstet startet sin karriere som danser på ABC-teateret i Oslo. Hvordan var det egentlig å komme inn i en sit-com serie som allerede var så etablert som Mot i Brøstet var? Svaret får du i denne podcasten.

Mar 29, 2017

Visesanger, gitarkamerat og låtskriver Halvdan Sivertsen var på Oslo-visitt og gjestet Bak Scenen hvor han forteller om sin karriere og ny plate!

Mar 22, 2017

Komiker, programleder og musiker Espen Beranek Holm er ukens gjest i Bak Scenen og forteller om karrieren sin, og om låta "Dra til helvete" som ble en hit uten at det var planen.

Mar 14, 2017

Kaptein Sabeltanns "Far" - Terje Formoe er ukens gjest i Bak Scenen.
Her forteller han om det som ble starten på sin egen artistkarriere, og sjørøveren som hele landet elsker.

Mar 7, 2017

Brit Elisabeth Haagensli er hedret med en rekke priser, deriblant "Leif Justers Ærespris". Virkelig landkjent ble hun som Kari i "Fredrikssons Fabrikk" på NRK på 90-tallet, i denne podcasten forteller hun om hele sin karriere.

Mar 2, 2017

Anders Hatlo er kanskje mest kjent fra rollen som Sigurdson i krimserien Helmer & Sigurdson på NRK på 70-tallet og som Harald Hildring i TV 2-serien Hotel Cæsar. 
Ved siden av dette har han vært ansatt ved Den Nationale Scene, Oslo Nye og Nationaltheateret, spilt i filmer, oversatt og dubbet tegnefilm.
Roller som Hermansen i Olsenbanden JR har gjort ham kjent også for den yngre garde. Velkommen bak scenen og bli bedre kjent med Anders Hatlo

Feb 22, 2017

Skuespiller, sanger og danser Guri Schanke har en lang karriere i norsk underholdningsbransje. Her forteller hun om "Den Spanske flue", hvordan hun overvant sceneskrekken, i tillegg til alt det andre hun har holdt på med siden 80-tallet.

Feb 14, 2017

Lars Eikanger er av ringrevene i norsk radiobransje, helt tilbake til 1987.
I denne podcasten før du høre historier fra Radio 1 sin storhetstid, og fra en tid hvor lokalradioen stormet frem i Norge.

Feb 9, 2017

Marianne Krogness har hatt en eventyrlig karriere, først med Tramteateret og ble siden kjent for "Shell-dama" som gikk som en farsott på 90-tallet. I dag er hun aktuell i Hotel Cæsar. I denne episoden får du vite mer om Tramteateret og deres produksjon fra 1976 til 1986.

Feb 4, 2017

Stephen Ackles - sanger, pianist og låtskriver som hovedsakelig spiller rock 'n roll inspirert av Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, Elvis Presley med flere.
Helt siden begynnelsen på 80-tallet har Ackles spilt og underholdt. I denne episoden før du høre om hans eventyrlige karriere.

Jan 24, 2017

Tom Mathisen kjent fra Prima Vera og samarbeidet med Herodes Falsk gjester denne ukens utgave av Bak Scenen. Her forteller han med egne ord om karrieren som har røtter helt tilbake til 1970-tallet.

Jan 20, 2017

Jon Niklas Rønning kjent fra Bye & Rønning forteller i dette intervjuet om hvordan hans karriere startet, om veien fra en sliten lokalradio i Oslo til lørdagsunderholdningen på NRK.

1 2 Next »