Info

Bak Scenen

Trond Harald Hansen snakker med personligheter fra norsk showbizbransje. Her møter du folkekjære personligheter i en hyggelig samtale, god stemning og historiene du kanskje ikke har hørt før.
RSS Feed
2020
March
February
January


2018
October
July
June
March
February


2017
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2017
Mar 29, 2017

Visesanger, gitarkamerat og låtskriver Halvdan Sivertsen var på Oslo-visitt og gjestet Bak Scenen hvor han forteller om sin karriere og ny plate!

Mar 22, 2017

Komiker, programleder og musiker Espen Beranek Holm er ukens gjest i Bak Scenen og forteller om karrieren sin, og om låta "Dra til helvete" som ble en hit uten at det var planen.

Mar 14, 2017

Kaptein Sabeltanns "Far" - Terje Formoe er ukens gjest i Bak Scenen.
Her forteller han om det som ble starten på sin egen artistkarriere, og sjørøveren som hele landet elsker.

Mar 7, 2017

Brit Elisabeth Haagensli er hedret med en rekke priser, deriblant "Leif Justers Ærespris". Virkelig landkjent ble hun som Kari i "Fredrikssons Fabrikk" på NRK på 90-tallet, i denne podcasten forteller hun om hele sin karriere.

Mar 2, 2017

Anders Hatlo er kanskje mest kjent fra rollen som Sigurdson i krimserien Helmer & Sigurdson på NRK på 70-tallet og som Harald Hildring i TV 2-serien Hotel Cæsar. 
Ved siden av dette har han vært ansatt ved Den Nationale Scene, Oslo Nye og Nationaltheateret, spilt i filmer, oversatt og dubbet tegnefilm.
Roller som Hermansen i Olsenbanden JR har gjort ham kjent også for den yngre garde. Velkommen bak scenen og bli bedre kjent med Anders Hatlo

1